top of page

SENTENCIAS, David Pugliese

Sentencias, de David Pugliese
SENTENCIAS

L’il·lustrador argentí David Pugliese exposa els originals del llibre SENTENCIAS a la sala Quei15 ART Gallery


SENTENCIAS es un grito silencioso. Es una respuesta ante un ataque. Es un exorcismo.

Son imágenes que brotaron de un interior dolido, con enfado e impotencia, junto a frases que dan vueltas, que se dicen, que se escuchan y se imponen.


Amb aquesta definició presenta l’autor les 23 obres que són objecte de la present exposició i han estat recollides en el llibre homònim. És una reflexió en imatges sobre la incapacitat endèmica, al llarg de la història de la humanitat, d’afrontar problemes sense generar tensió i enfrontament. Són dibuixos inspirats en la realitat d’un món “social-mediatitzat” (missatges, notícies, lectures, comentaris al carrer o al fòrum de DAVOS), que sorgeixen del paper com evidència d’un estat d’alerta permanent.


Les il·lustracions de David Pugliese tenen la força i sensibilitat de grans creadors argentins com Alberto Breccia (Mort Cinder) o José Muñoz (Alack Sinner). Una síntesi d’estils enriquits amb l'ús de les tècniques aiguades, tan característiques de les seves il·lustracions i caricatures.


Paral·lelament a l’exposició, s'han programat amb l'artista un seguit de tallers i activitats per donarv a coneixer el seu treball:

  • 19 de maig, “Ilustració i estil Pugliese”, taller d'il·lustració I

  • 26 de maig, “Tècniques aiguades”, taller d'il·lustració II

  • 20 de juny, Presentació del llibre i taula rodona amb David Pugliese, " El chico triste" (Miguel Villalba) i JC Valén,

David Pugliese, Buenos Aires 1978, ha participat en exposicions individuals i col·lectives a diferents països i ha publicat en mitjans de prestigi reconegut com SQP (USA), Orsai (Argentina) o El Jueves (Espanya). És docent de dibuix i il·lustració i fundador d’Entusiasta Gallery, juntament amb Jésica Cichero.


L’exposició va tenir lloc a Quei15 ART Gallery (carrer Wellington, 15 – 08018 Barcelona), del 18 de maig al 20 de juny.


Comments


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page