top of page

Quei15 ARTgallery:

Vols exposar a Quei15?  _ Nosaltres posem les parets, l'obra la poses tu!


40 metres quadrats de murs blancs alternats amb seccions de pedra, plens de racons per a fer més emocionant el descobriment de la teva obra. Sostres alts per a fer-la volar. La il·luminació farà la resta.

Quieres exponer en Quei15?  _ Nosotros ponemos las paredes, la obra la pones tu!

40 metros cuadrados de muros blancos alternados con secciones de piedra, llenos de recovecos para hacer más emocionante el descubrimiento de tu obra. Techos altos para hacerla volar. La iluminación hará el resto.

La nostra fórmula: un esdeveniment tarda/nit, durant el qual els convidats viuran el teu univers creatiu. I dos dies més perquè puguis amb tranquil·litat, pactar amb els teus contactes preferents el futur de la teva proposta.

 

L’Associació Quei15/espaicreatiu disposa d’un espai expositiu de 33 metres cúbics amb múltiples possibilitats per mostrar obra. I si necessites més, ampliem a la sala interior, el distribuidor, la cuina, el pati i l’altell.

 

Vols saber més: explica'ns què necessites, contacta amb nosaltres i amb molt de gust t’ensenyarem l’espai. 

El WhatsApp de Q15 Art Gallery és el 619 00 45 15

 

Altres serveis: transport d’obra, instal·lació, campanya de comunicació, disseny de catàleg, reportatge fotogràfic ...

Nuestra fórmula: un evento tarde/noche, durante el cual los invitados vivirán tu universo creativo. Y dos días más para que puedas con tranquilidad, pactar con tus contactos preferentes el futuro de tu propuesta.

La Asociación Quei15/espaicreatiu dispone de un espacio expositivo de 33 metros cúbicos con múltiplos posibilitados para mostrar obra. Y si quieres más, ampliamos en la sala interior, el distribuidor, la cocina, el patio y el altillo.
Quieres saber más: explícanos qué necesitas, contacta con nosotros con mucho de gusto te mostraremos el espacio. WhatsApp: Q15 Art Gallery: 619 00 45 15


Otros servicios: transporte de obra, instalación, campaña de comunicación, diseño de catálogo, reportaje fotográfico ...

bottom of page