top of page

Think Outside the Box (pensar fora de la caixa)

"L'humor és una necessitat que és la base de la humanitat. Crec que tothom vol riure vol sentir-se bé i jo mateix sóc una persona feliç. També el meu nom Saad significa alegria i felicitat.


Amb aquesta declaració de principis, el dibuixant i humorista gràfic Saad Hajo (@cartoonist_saad-hajo) parla de la seva exposició Think Outside the Box, que va presentar dimecres 3 d'abril a  Quei15 ART Gallery .


L'exposició va anar acompanyada d'un taller on explica l'origen del seu treball, tant com a trajectòria vital des de que va sortir del seu Damasc natal per arribar a Norrköping (Suècia), com de la gènesi d'aquesta obra, fruit de la mirada introspectiva forçada per la pandèmia i el rigorós confinament.


Saad Hajo en Quei15ARTgallery
Saad Hajo

Llicenciat per la Universitat de Belles Arts de Damasc, Hajo ha triat el dibuix com a mitjà d'expressió intercultural, reflex de la seva visió humanista particular d'una societat que avança cap a la tecnificació.


L'artista ens convida a sortir de les sendes transitades i endinsar-nos en el món màgic de la caricatura. Amb aquesta disciplina artística és capaç de provocar reflexions que ajuden a la presa de consciència, de vegades amb tendresa, d'altres amb riure àcid, sobre equilibris de poder que desestabilitzen la convivència.


Pedro Espinosa, David Pugliese y Leonardo Rodríguez, con Hajo
Dibujantes y caricaturistas de Barcelona

Saad Hajo amb els dibuixants: David Pugliese, Leonardo Rodríguez i Pedro Espinosa.


Sobre Saad Hajo: saadhajo.com

Sobre Think Outside the Box (en francès): Le sarcasme sort toujours de l’ordinaire

With the support of Konstnärsnämnden ''the Artists' Board!''

Fotografies: Manel Sanz (Hajo), J Carlos Valén (dibuixants)Comments


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page