top of page

Quei15 celebra els 15 anys del Sandaru

Dissabte 12 de març el Centre Cívic Parc Sandaru va celebrar 15 anys d’activitat amb un seguit de propostes per a totes les famílies i edats.


L’Associació Quei15/espaicreatiu, vam tenir l’oportunitat de col·laborar amb el taller Tria i remena multiplicat per quatre. Sota la carpa, les petites grans persones van poder gaudir de quatre activitats:

La cuca fera conta contes


Junta dues tires de paper i fes plecs simples i simètrics fins que trobis una forma que s’adiu al personatge que et fa pessigolles al cap per sortir.

Posa-li dos ulls, o un, o tres…

I comença el diàleg amb la improvisada mascota!Bissou Bijoux


Hi ha qui diu que la joieria és un art menor, malgrat el valor que moltes peces arriben a tenir! Aquí mostrem com amb motius geomètrics simples gravats sobre argila i un cordill, podem decorar colls, canells i turmells.
Veo, veo?


Les llibreries estan plenes de troballes que per una ment desperta poden moblar tot un multivers. Per exemple els centenars d’adhesius d’objectes i personatges que ens faran viure històries de les quals tu només en saps la fi.
Mega pin a la llauna!

Hem descobert la màquina d'on neixen les xapes, sí! Ara podem fer publicitat dels nostres pensaments, d’una paraula màgica, de colors en harmonia o gargots sense sentit.

Tot un món rodó per vestir al pit!

Aquestes i altres activitats les poden gaudir els més petits de cada casa al Tria i Remena, un taller creatiu en què no necessiteu dur material (ho incloem tot!).


Sandaru va ser una popular beguda gasificada dels anys 60 a Barcelona. Quan va tancar, les associacions veïnals van aconseguir que el solar fos la seu de l'actual centre cívic, que preserva la seva memòria i lligam amb la gent del barri del Parc i la llacuna de Poblenou.


El seu full de ruta és el manifest publicat al web: (enllaç: https://ajuntament.barcelona.cat/ccivics/parcsandaru)

“Des del 2007, som un equipament cultural de proximitat compromès amb l’entorn i les persones, on el suport a la creació i el foment de públics al voltant de les arts escèniques són els nostres eixos principals, juntament amb la transversalitat del treball per a la inclusió, el foment del teixit associatiu del territori i la consciència mediambiental.”


Al taller Tria i remena ens trobaràs cada dissabte al matí en dos torns:

  • Els Punts (4 a 7 anys), de 10 a 11.30 h

  • Les Ratlles (8 a 12), d’11.30 a 1

El PREU és fix: 45 euros per 4 sessions, que no cal que siguin consecutives (si un dissabte no us va bé, només cal que aviseu). Això sí, les sessions són vàlides fins al 30 de juny.


T’hi apuntes? Inscriu-te aquí.

Comments


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page