top of page

Cinc anys de Retrats de de la Gent del Barri

La cinquena edició del projecte fotogràfic Retrats de la Gent del Barri exposa 45 fotografies de models i fotògrafs del Parc i la Llacuna del Poblenou

L'Associació Quei15/espaicreatiu, organitza el projecte "RETRATS de la GENT del BARRI", que és una proposta comercial, cultural, integradora i creativa. És una convocatòria on 8 fotògrafs i 32 models, veïns i veïnes, del barri del Parc i la Llacuna del Poblenou del districte Sant Martí de Barcelona, tenen l'oportunitat de ser els protagonistes. Si es participa com a fotògraf, es disposa d'un plató professional i llibertat d'expressió. Si es fa de model, les llueix sota les llums del plató professional muntat per l'ocasió al centre cívic del barri o a l'espai d'algun dels seus comerços.


Les fotografies escollides segons el criteri dels seus autors, positivades en un laboratori professional sobre paper fotogràfic 30 x 40 cm, s'exposen durant un mes als interiors, vitrines i aparadors de les botigues que desitgin participar en el projecte.


El dia de la inauguració, tots els participants, models i fotògrafs obtenen una còpia dels seus retrats com a agraïment a la seva feina.


Prepara el teu itinerari per conèixer els 45 retrats fins al 22 de febrer. Entre tots omplim el barri de cares conegudes!


Han patrocinat RGB5: AAVV del Parc, papereria Dumbo, Restaurant del Barri, emmarcaments Angle, AACC el Parc i la Llacuna, panaderia Pekados, farmàcia Laura Subias, Quesos Barcelona, Firma branding, restaurante Cantero, material fotogràfic Foto-K, moda Closet corner, laboratori fotogàfic Kitoli, Upifc i centre cívic ParcSandaru.


Iformat sobre les diferents edicions i envia les teves dades a quei15bcn@gmail.com si vols participar com a model o fotògraf en el pròxim plató.Kommentarer


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page