top of page

27 de maig vine a ‘Fes-te del Barri 2018’ amb Quei15bcn

Nova edició de la festa dels comerços del barri del Parc i la Llacuna del Poblenou

Taller de pintura mural en família, retrat fotogràfic, caricatures i més!

Un any més l’espai creatiu Quei15bcn col·labora activament en la dinamització de la jornada ciutadana de festa al barri del Parc i la Llacuna del Poblenou, una iniciativa de l’Associació de Comerciants del barri impulsada pel Centre Cívic Parc Sandaru i el districte de Sant Martí.

En el marc de la festa us volem donar a conèixer l’activitat i valors del nostre projecte de foment de la creativitat a través de les arts plàstiques i altres expressions artístiques. Per fer-ho, comptarem amb espais on poder pintar, dissenyar petits objectes i prestar-se al joc dels retrats, sigui amb fotos o amb dibuix caricaturitzat. Vols saber què hi trobaràs? T’ho expliquem en detall!

Pinta un Mural en família

T’agrada pintar, guixar i sentir els colors? Descobreix els secrets de l’Art de carrer (street Art) aplicat sobre un dels elements protagonistes de la festa. Al llarg del matí, decorarem entre totes i tots els faldons de l’escenari de Fes-te del Barri!

L’activitat estarà conduïda per J Carlos Valén, professor de dibuix i pintura.

Carinyocatures

La caricatura cerca la veritat que s'amaga darrere les coses, tant pel camí d'exagerar les coses bones, com la bellesa, com per l'altra banda, exagerant els defectes, del que en surt la imatge grotesca, divertida.

El traç genuí de Pedro Espinosa et farà veure amb una mirada dolçament punyent el més característic de la teva figura. Un regal per endur-te i compartir

Fes de model als Retrats Oh là là

Un retrat Oh, là, là ! és un retrat funcional i artístic. Tu escolliràs el teu retrat, en blanc i negre o color. Un retrat per valorar-te, per regalar-te; de record, per la família, per les amigues. Un retrat, perquè el necessites . . . Un retrat personal, diferent i únic.

Retrats a càrrec de Manel Sanz; fotògraf de Quei15bcn/espaicreatiu, instigador cultural i promotor principal de Retrats de la Gent del Barri i autor de l'espossició Dones fortes

Aquestes són les activitats principals que et trobaràs al llarg de la jornada adreçades a infants i adults que volen retrobar el seu esperit creatiu i artístic. Una oportunitat per viure experiències diferents i endur-te records que podràs admirar i compartir. Per tenir més informació sobre les activitats que fem a Quei15bcn/espaicreatiu durant tot l’any, consulta el nostre web o vine a veure’ns cada tarda de 16:30 a 20:30 i dissabtes matí al carrer Wellington 15, de Barcelona.

INFORMACIÓ SOBRE LES ACTIVITATS.

Qui pot participar? infants i adults, sols o acompanyats

Quan? diumenge 27 a partir de les 11 del matí

On? davant l’estand Quei15bcn, a la plaça del Caprabo (Carretera antiga de Mataró)

IMPORTANT: els vostres treballs del mural estaran exposats a partir del dijous 31 de maig i fins al 9 de juny a Quei15bcn, on els podreu recollir. També es podran retirar les fotos retrats. Les “carinyocatures” les donaran un cop acabades al mateix estand.

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page