top of page

3,2,1... Acció! Dibuix de figura en moviment

Si tens la ma trencada en el dibuix, t'apasiona la figura o vols fer l'estudi i caracterització dels teus personatges, aquest és el teu taller per dibuixar figura humana en moviment.

Un cicle de 3 sortides de sketching "indoor" conduïdes per Pedro Espinosa, reconegut il·lustrador i dibuixant de còmic, en les que es treballarà durant 3 dissabtes consecutius la figura humana en moviment. És una oportunitat única per dibuixar el cos en postures i angles impossibles d'obtenir en estudi. Un taller adreçat a professionals de la il·lustració, del còmic i del disseny de personatges per a videojocs; però també per aficionats al dibuix que volen fer un salt en la representació de models en viu.

Les sessions estan pensades per treure el màxim profit al talent i habilitats dels participants a través, primer, de l'observació atenta de les evolucions del model per agafar després detalls subtils que permeten reproduir sobre el paper la gràcia del moviment amb el mínim de trets.

Aquest cicle de sortides és un projecte que neix del taller de dibuix urbà que organitza Quei15bcn, i ha estat possible gràcies a la col·laboració de 3 espais singulars del Poblenou de Barcelona, en els que des de diferents disciplines es treballa l'harmonia entre el cos i la ment per assolir reptes que requereixen una alta capatitat de concentració i autocontrol.

Et presentem aquests espais i t'animem a venir, veure i viure una experiència única per il·lustrar el teu quadern de dibuix.

:: Primera sortida - CrossFit PobleNou ::

CrossFit és la revolució del fitness. Un tot en un d'esforç, potència i superació. El resultat de combinar exercicis de diferents tècniques d'entrenament físic, creuades de forma constantment variada i executades amb alta intensitat. Força en moviment.

ON: carrer Joan d'Àustria, 95

QUAN: dissabte 3 desembre de 10 a 13 h.

WEB http://crossfitpoblenou.com/localizacio/?lang=ca

:: Segona sortida - Onair, dansa aèria ::

Primera escola de dansa aèria de l'estat on els alumnes combinen dansa vertical, trapezi, anella, acrobàcia... Figures impossibles resoltes amb un control total de l'equilibri. Desafiament de les lleis de la gravetat amb bellesa, voluntat i constància.

ON: Carrer Pere IV, 99

QUAN: dissabte 10 desembre de 10 a 13 h.

WEB: http://onairbarcelona.com/

:: Tercera sortida - Deu dits, escalada ::

Aquest nou rocòdrom, amb serveis i activitats pensades per preparar equips de muntanya d'alt nivell, s'ha convertit en punt de trobada i entrenament pels amants de l’escalada de bloc indoor a Barcelona. Dibuixaràs cossos ingràvids penjant d'un dit!

ON: carrer Pamplona, 106

QUAN: dissabte 17 desembre de 10 a 13 h.

WEB: http://deudits.com/?lang=ca&page_id=17

PREU DEL TALLER: 66 € les 3 sessions de 3 hores

RESERVA i INSCRIPCIONS:

Email: quei15bcn@gmail.com

Telèfon: Quei15bcn 619 004 525 - Pedro, 687 952 912

Consultar per sessions puntuals i material.

Pots seguir les jornades i publicar els dibuixos de les sessions a l'event de Facebook:

https://www.facebook.com/events/333206947050714/

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page