top of page

RGB7, Art fotogràfic als barrisRetrats de la Gent del Barri vol potenciar tant el comerç com l'art fotogràfic i està impulsat per l'espai creatiu Quei15, amb les associacions de veïns i comerciants de la zonaCohesionar un barri a la frontera de dos districtes


Ahir 28 de juny era l'últim dia per visitar els 14 comerços i entitats un poder trobar i admirar les 48 fotografies de la setena edició de Retrats de la Gent del Barri. Una gimcana cultural que neix per cohesionar un barri entre dos grans districtes de Barcelona: el Parc i la Llacuna del Poblenou.


Per què has de fer part d'aquest projecte? T'ho expliquen l'Stephy, la Mariona i la Jessica, tres dels comerços que han donat suport en la present edició de Retrats de la Gent del Barri, en aquest breu reportatge gravat per les notícies de Betevé.


La setena edició ha arribat a la fi i ja estem recollint dades per preparar el 2024. Quan? Sense data encara, però si teniu interès a participar darrere o davant la càmera, o bé prestar el vostre aparador i suport econòmic, us podeu registrar al següent formulari.GRACIES PER FER-HO POSSIBLE!


El plató ha estat possible gràcies al suport del @ccparcSandaru, el préstec de material de @fotokweb (spots @profoto, pantalles reflectores) i el fons cedit pel fotògraf Manel Sanz (@manelsanz), impulsor del projecte i responsable de l'assessorament tècnic i escenogràfic.


Fotògrafs: Aran Rodríguez @aranrd, Paulina Flores @paulinaflores_13, Josep Blanch @josep.blanch, Jordi Manosa @jordi_manosa, Verónica Galarzo @_artdevega_, Judith Esteban @judith_esteban_, Juan Manuel Cuenca i Sergi Paramès @furalabfoto, a més de les imatges del makingoff de @petra_aanderud i @lasofdeparis.


Models: Carme Pérez, Anna Benabarre, Lina Isern i Carme Micó ( Públic Empoderat), Olga Aceña, Pascal, Natalia, Ivan Lorenzo, Jordi Rodriguez, Antonio Uribe, Marta Badimon, Antonio Villarrubi, Pepita Badia, Pedro Cerezuela, Trinidad Gómez, Mercedes Manchado, Muntsa Ramírez i Concepció Mateu (GAM Entre Dones), J. Ramón Cabrero, Mario Lobillo, Mercedes Urendez, Daniela Gimenez, Marta Cabot, Aren Ispir, Alfonso Alonso, Nathalie Pereira, Àngels Tomás Gonzalo, Inma Bernal, Arlot Bachs, Marta Mercader, Rosario Melgar, Francisco Gracia, Luc A, Bibiana Balagué, Albert Balagué, Fernando Pelayo, Mònica Jiménez, Mònica Gómez, Marco Salmaso, Monica Oliver, Choco i Gala, Elvira Valén, Jordina Vidal , Aurora Cupane, Mónica Pedrosa, Alfons Foriscot, Daniela, Betiana Andrea Cutrona, Antonio Espino, Lucas i Marisa.Xarxes Socials: Juan Carlos Valén

Disseny gràfic: Rosa G. Baselga (Quei15bcn/espai creatiu)

Curador i comissari del projecte Retrats de la gent del barri: Manel Sanz


Retrats de la Gent del Barri és un projecte cultural de @Quei15bcn.


Commentaires


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page