top of page

Èxit de participació en el plató de Retrats de la Gent del Barri 7Per setè any consecutiu, Retrats de la Gent del Barri ha estat l'esdeveniment de referència per a totes les persones amants de la fotografia que viuen o treballen al barri del Parc i la Llacuna del Poblenou.

Al llarg del dia, models i fotògrafs han ocupat el plató fotogràfic professional instal·lat a la cafeteria del Centre Cívic Parc Sandaru, deixant la col·lecció d'imatges que conformaran un circuit expositiu en els aparadors de les botigues, centres i entitats col·laboradores i que es podrà visitar del 7 al 28 de juny.


8 fotògrafs i fotògrafes han estat, de 9 del matí a 9 de la nit, captant moments de complicitat amb gairebé 50 models del barri. Un fons artístic que serà valorat pel jurat per tal d'escollir les obres a exposar i que es podrà gaudir també en les xarxes socials: Instagram, Facebook i Twitter.


El plató ha estat possible gràcies al suport del @ccparcSandaru, el préstec de material de @fotokweb (spots @profoto, pantalles reflectores) i el fons cedit pel fotògraf Manel Sanz (@manelsanz), impulsor del projecte i responsable de l'assessorament tècnic i escenogràfic.


Fotògrafs: Aran Rodríguez @aranrd, Paulina Flores @paulinaflores_13, Josep Blanch @josep.blanch, Jordi Manosa @jordi_manosa, Verónica Galarzo @_artdevega_, Judith Esteban @judith_esteban_, Juan Manuel Cuenca i Sergi Paramès @furalabfoto, a més de les imatges del makingoff de @petra_aanderud i @lasofdeparis.


Models: Olga, Pascal, Natalia, Ivan, Jordi R. Antonio, Marta, Antoni, Pepita, Pedro, Mariona, Trini, Mercedes, Muntsa, J. Ramón, Mario, Mercedes U., Daniela, Marta C. Alfonso, Nathalie, Àngels, Jordina, Imma, Marta M. Arlot, Rosario, Mònica, Lucía, Albert, Bibiana, Fernando, Francisco, Marco, Mónica G. Mónica O., Elvira, Betiana, Aurora, Alfons P., Mónica P., Lucas, Marisa, Antonio alguna mascota de reforç!
Retrats de la Gent del Barri és un projecte cultural de @Quei15bcn.


Comments


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page