top of page

Exposició CONfusiones - Art i Còmic, Pedro Espinosa

Dijous 1 de desembre es va inaugurar l'exposició CONfusiones, amb presencia de l'artista i personalitats del món del còmic i la il·lustració.

El dibuixant i il·lustrador Pedro Espinosa exposa el seu últim treball a Quei15.ART gallery.

Es tracta d’una interpretació d’obres clàssiques de l’art sota el prisma del còmic i la cultura pop, amb un enfocament que treu el màxim significat del clàssic de la pintura (CON) i els seus hostes del Novè Art (fusiones).


En paraules de l’autor, el fil conductor neix d’un moment inspirat admirant una obra d’art: “Contemplando ‘El Grito’ de Edvard Munch, tuve un momento inspirador. En el lienzo apareció un jovencito e intrépido reportero belga de dorado tupé salido de una viñeta de cómic. No me pude contener y me lancé a materializar el equívoco.”


El resultat és una ‘col·lecció d’equívocs’ què és concreta en 27 làmines a l’aquarel·la: ‘Yellow Kid huyendo de la crítica’ (protagonista del cartell), ‘El Sueño de Lucky Luke’, ‘La persistencia de Krazy Kat’, ‘Bat Gogh’, ‘Carlitos y las meninas’, ‘Gioconda de Vil’ o ‘Ghost Rider a la manera de Fortunato Depero’, són alguns dels suggerents títols de les il·lustracions exposades i en venda fins al 5 de gener de 2023.


Més obra de l'artista: @espinosailustrador

On? Quei15.ART gallery - C/ Wellington 15 (metro Marina, al costat del Parc de la Ciutadella)

Oberta fins al 5 de gener, en horari de tarda, de 16.30 a 20.30

Venda d'aquarel·la original, canvas acrílic, reproduccions signades en paper Ingres i xapes metàliques.

Altres horaris: contactar amb Pedro al: 687 95 29 12.

Comments


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page