top of page

Exposiciones Quei15 ARTgallery

DR. TRUETA

LOCAL ART : POP-UP Gallery

Quei15 ARTgallery amb RANGEL Serveis Immobiliaris 

10, 18 i 26 d'abril 2024

AF 2 cartell Doctor Trueta WEB.jpg

Quei15 ARTgallery s’associa amb Rangel Serveis Immobiliaris per inaugurar LocalART, un nou concepte d’acció comercial que exhibeix obra d’art en locals en venda.  

La primera pop-up gallery tindrà lloc al districte del 22@ de Barcelona i mostrarà obra de l'escultor Leandro Posadas, el fotògraf Manel Sanz i l’artista urbà Bre Barcelona. Comptarà també amb una sala dedicada a artistes de l’street art de renom internacional com BG-183, LaMano, Aspir o Zurik, cedides per SGaleria

 

El local està situat a la Vila Olímpica, amb un accés ampli i espai diàfan, a dos minuts de la platja de la Marbella i el cinturó del Litoral.

 

Acollirà tres esdeveniments:

Dimecres 10 d'abril 2024: VERNISSAGE. Bre Barcelona desenvoluparà un livepainting show amb pintura fluorescent, mentre l'orquestra de cambra OCVO, de l’Escola de Música Àngels Casas EMAC, interpretarà peces de música clàssica, en contrast amb l’obra pictòrica.

Dijous 18 d'abril 2024: Actuació de Vídeoart amb Natalia Benosilio, qui projectarà el muntatge audiovisual “Yo”, sincronitzat amb una coreografia de Lucía Mendoza.

Divendres 26 d'abril 2024: FINISSAGE. Subhasta d’obres d’art entre les persones participants a l'esdeveniment.

DD23

DODECAEDRE DIVERGENT '23 : Col·lectiva

del 30 de novembre al 5 de gener 2024

cartell INSTA A3-DodecaedreDivergent23-Quei15ARTgallery.jpg

12 cares / 12 artistes divergents.
El dodecaedre regular mostra 12 cares iguals, pentàgons regulars, Quei15ARTgallery exposa l'obra gràfica de 12 artistes divergents que ens explicaran en una cara el de diferent que té el seu món personal.

fotoPlano Q15ARTgallery - panoramica 2.png
SIN TAPUJOS

SIN TAPUJOS: Raúl Sánchez

del 4 de desenbre al 3 de gener 2024

Quei15ARTgallery - RAUL SANCHEZ SinTapujos.jpg

Exposició comissariada per Quei15 ARTgallery,

en el Centre Cívic Parc Sandaru

SIN TAPUJOS és la manera com Raul Sánchez (síndrome de down) pinta la realitat que l’envolta, amb un llenguatge especialment colorit que contrasta amb el món gris que tothom s’imagina per a les persones amb capacitats especials, com ell.

 

L’exposició recull una selecció d’obra pictòrica agrupada pels interessos temàtics principals de l’artista: Camins, Peixos i Retrats. El muntatge expositiu imaginat per Quei15ARTgallery i Alfons Sánchez, pare i mentor d’aquest artista, aporta una lectura crítica per prendre consciència de les mancances institucionals, públiques i socials, a l’hora de donar visibilitat a aquest talent diferent.

 

SIN TAPUJOS defensa la inclusió, com a dret fonamental de les persones amb discapacitat. La mostra que reivindica espais no segregats, normalitzats, sense estigmes ni etiquetes i d'apropament a la cultura.

 

Paral·lelament a l’exposició, s’oferiran activitats de descoberta i sensibilització per apropar-se a l’univers creatiu d’en Raul:

  • Trencaclosques 1001 colors: Com influeix el color en l’estat d’ànim de les persones i quines són les emocions més intenses en persones com Raul.

  • Pels quatre cantons: Combina fragments d’un dibuix anamòrfic o d’animals inventats, per crear-ne un de  propi, dotat de poders i competències fora de sèrie.

artFUNERAI

SKETCHING ART FUNERARI : Dibuix amb ànima

del 3 al 28 de novembre 2023