top of page

Espai Quei15 ARTgallery

Xesco Mercé EXPO

MIRALLS TATUATS : Xesco Mercé

del 23 de març al 22 d'abril 2023

MIRALLS TATUATS_1flyer baixa.jpg

Artista polièdric, subtilment irreverent, exquisit transformador de troballes que converteix en metàfores conceptuals. Amb MIRALLS TATUATS Xesco Mercé reflecteix un univers d’objectes quasi possibles que es fan realitat el temps d’una mirada.

 

Segons l’autor, “el mirall i la introspecció són el pretext o mcguffin per a la creació i mescla d'imatges orgàniques, mecàniques o impossibles, que retallen la seva silueta sobre un fons imprecís i abismal com ho és l'argent del darrere del vidre dels miralls”.

MIRALLS TATUATS és una sèrie de collages, més de 100 obres,

de 22 x 22 cm, radiografies i fotolits pintats sobre cartolina metal·litzada. Realitzats a la primavera de 2022, durant una llarga convalescència.

CONfusiones : Pedro Espinosa

del 1 de desembre al 7 de gener 2023

 CARTEL CONfusiones AF Q15 baja.jpg

El dibuixant i il·lustrador Pedro Espinosa exposa el seu últim treball a Quei15ARTgallery.

Es tracta d’una interpretació d’obres clàssiques de l’art sota el prisma del còmic i la cultura pop, amb un enfocament que treu el màxim significat del clàssic de la pintura (CON) i els seus hostes del Novè Art (fusiones).

 

En paraules de l’autor, el fil conductor neix d’un moment inspirat admirant una obra d’art: “Contemplando ‘El Grito’ de Edvard Munch, tuve un momento inspirador. En el lienzo apareció un jovencito e intrépido reportero belga de dorado tupé salido de una viñeta de cómic. No me pude contener y me lancé a materializar el equívoco.”

El resultat és una ‘col·lecció d’equívocs’ què és concreta en 27 làmines a l’aquarel·la: ‘Yellow Kid huyendo de la crítica’ protagonista del cartell, ‘El Sueño de Lucky Luke’, ‘La persistencia de Krazy Kat’, ‘Bat Gogh’, ‘Carlitos y las meninas’, ‘Gioconda de Vil’ o ‘Ghost Rider a la manera de Fortunato Depero’, són alguns dels suggerents títols.

PedrEspinosa EXPO