top of page

Exposiciones Quei15 ARTgallery

DR. TRUETA

LOCAL ART : POP-UP Gallery

Quei15 ARTgallery amb RANGEL Serveis Immobiliaris 

15, 23 i 31 de maig 2024

Quei15-RANGEL.jpg

Quei15 ARTgallery s’associa amb Rangel Serveis Immobiliaris per inaugurar LocalART, un nou concepte d’acció comercial que exhibeix obra d’art en locals en venda.  

La primera pop-up gallery tindrà lloc al districte del 22@ de Barcelona i mostrarà obra de l'escultor Leandro Posadas, el fotògraf Manel Sanz i l’artista urbà Bre Barcelona. Comptarà també amb una sala dedicada a artistes de l’street art de renom internacional com BG-183, LaMano, Aspir o Zurik, cedides per SGaleria

 

El local està situat a la Vila Olímpica, amb un accés ampli i espai diàfan, a dos minuts de la platja de la Marbella i el cinturó del Litoral.

 

Acollirà tres esdeveniments:

Dimecres 15 de MAIG 2024: VERNISSAGE. Bre Barcelona desenvoluparà un livepainting show amb pintura fluorescent, mentre l'orquestra de cambra OCVO, de l’Escola de Música Àngels Casas EMAC, interpretarà peces de música clàssica, en contrast amb l’obra pictòrica.

Dijous 23 de MAIG: Actuació de Vídeoart amb Natalia Benosilio, qui projectarà el muntatge audiovisual “Yo”, sincronitzat amb una coreografia de Lucía Mendoza.

Divendres 31 de MAIG 2024: FINISSAGE. Subhasta d’obres d’art entre les persones participants a l'esdeveniment.

THINK OUTSIDE THE BOX : SAAD HAJO

del 3 al 24 d'abril 2024

CARTEL Hajo WEB.jpg

Licenciado por la Universidad de Bellas Artes de Damasco, Hajo ha elegido el dibujo como medio de expresión intercultural, reflejo de su particular visión humanista de una sociedad que avanza hacia la tecnificación. 

 

Su propuesta expositiva es una toma de conciencia ante una realidad incómoda:

las guerras, el aumento de la intolerancia, la tristeza ambiental y los desastres ecológicos están transformando gradualmente el planeta. Nuestro globo terráqueo está cansado, debemos salvarlo.

 

El artista nos invita a salir de las sendas transitadas y adentrarnos en el mundo mágico de la caricatura y sátira gráfica. Es capaz de provocar reflexiones que ayudan a la toma de conciencia, a veces con ternura, otras con risa ácida, sobre equilibrios de poder que desestabilizan la convivencia en la Tierra (¿será mejor en otros planetas?).

TALLER: EL PENSAMIENTO CREATIVO CRÍTICO"  Impartido por el artista (idioma inglés)

“La boîte noire avec le pouce et le cerveau”     “La caja negra con el pulgar y el cerebro”

A través de dibujos satíricos se construye un camino en el que se explora el papel de la imaginación y la creatividad en la producción de nuestras ideas. La técnica de enterrar la cabeza en la arena, el papel del humor y el placer en el trabajo creativo en sus diferentes ámbitos, la búsqueda de soluciones pensando fuera de la caja, el aislamiento, la ira, el confinamiento psicológico, la gente atrapada en el móvil, el bully caja, la máquina de guerra y la necesidad de creatividad en tiempos de calamidad y asilo.

HAJO
logo a-knn-logotyp-rgb-knn-svart-stor copia.jpg
DD23

DODECAEDRE DIVERGENT '23 : Col·lectiva

del 30 de novembre al 5 de gener 2024

cartell INSTA A3-DodecaedreDivergent23-Quei15ARTgallery.jpg

12 cares / 12 artistes divergents.
El dodecaedre regular mostra 12 cares iguals, pentàgons regulars, Quei15ARTgallery exposa l'obra gràfica de 12 artistes divergents que ens explicaran en una cara el de diferent que té el seu món personal.

fotoPlano Q15ARTgallery - panoramica 2.png
SIN TAPUJOS

SIN TAPUJOS: Raúl Sánchez

del 4 de desenbre al 3 de gener 2024

Quei15ARTgallery - RAUL SANCHEZ SinTapujos.jpg

Exposició comissariada per Quei15 ARTgallery,

en el Centre Cívic Parc Sandaru

SIN TAPUJOS és la manera com Raul Sánchez (síndrome de down) pinta la realitat que l’envolta, amb un llenguatge especialment colorit que contrasta amb el món gris que tothom s’imagina per a les persones amb capacitats especials, com ell.

 

L’exposició recull una selecció d’obra pictòrica agrupada pels interessos temàtics principals de l’artista: Camins, Peixos i Retrats. El muntatge expositiu imaginat per Quei15ARTgallery i Alfons Sánchez, pare i mentor d’aquest artista, aporta una lectura crítica per prendre consciència de les mancances institucionals, públiques i socials, a l’hora de donar visibilitat a aquest talent diferent.

 

SIN TAPUJOS defensa la inclusió, com a dret fonamental de les persones amb discapacitat. La mostra que reivindica espais no segregats, normalitzats, sense estigmes ni etiquetes i d'apropament a la cultura.

 

Paral·lelament a l’exposició, s’oferiran activitats de descoberta i sensibilització per apropar-se a l’univers creatiu d’en Raul:

  • Trencaclosques 1001 colors: Com influeix el color en l’estat d’ànim de les persones i quines són les emocions més intenses en persones com Raul.

  • Pels quatre cantons: Combina fragments d’un dibuix anamòrfic o d’animals inventats, per crear-ne un de  propi, dotat de poders i competències fora de sèrie.