Marga _Codina 

Margarida Codina Carbonell. Barcelona, 1966

 

Novel·lista i assagista,  una gran difusora de la literatura i de la creació literària ja sigui per mitjà de la formació com amb l’organització d’itineraris i rutes literàries. 

 

Llicenciada en Filologia Hispànica i en Teoria de la Literatura i Literatura Comparada, ha estat professora de llengua i literatura castellana d’Ensenyament Secundari de la Generalitat. Actualment professora de tallers de literatura a centres cívics i a l’escola d’escriptura Escriptorium de Sabadell.

 

                        Imparteix conferències sobre literatura universal a l’Aula d’Extensió Universitària de la Gent Gran                         de diferents llocs. 

 

Ha estudiat l’obra poètica de Màrius Sampere, participant en el pròleg, la publicació i la presentació d’algun dels seus llibres, com Iconograma. També ha preparat l’Itinerari poètic de Màrius Sampere a Santa Coloma de Gramenet. Ha fet presentacions de llibres de poetes com Rodolfo del Hoyo i Jordi Valls. 

 

                        Coautora de llibres de text de català i castellà de l’Editorial Teide.

 

Després d’assistir a les classes de l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès, publica la seva primera novel·la, Començar encara, on més enllà de l’anècdota de la transformació de la ciutat hi ha la necessitat de viure la vida amb intensitat des del primer moment fins a l’últim.

Els tallers de la Marga_Codina són:  

 

                                          De la IDEA al TEXT  :   tots els dimarts de 6:30 a 8:00 pm.

 

 

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Twitter Social Icon

© 2019 by QUEI15bcn_Creado con Wix.com

carrer WELLINGTON,15 _ 08018 Barcelona

619 00 45 15 - WhatsApp          quei15bcn@gmail.com

METRO: Marina L1  Arc de Triomf L1

BUS: H14 H16 B25  TRAM: Wellington  TRAM: Marina

HORARI: Totes les tardes de 17 a 20 h.